• Prive Mobile
  • 0031-624-3904-61

DRONES

HEDEL De oude spoorbrug bij nacht

Specificatie

Onze Drones waar wij mee vliegen en filmen met als paradepaard De Dji Mini 2 !!!!  ''Dji Mini 2''  4K 1/2.3” CMOS 12 M Pixels

 

Dji Mini 2 Beste Drone voor zijn geld (599,00)


Ja ik heb er lang op gewacht in September 2020 al een pre-order geplaatst !!!

Dit is een Drone met de nieuwste snufjes en techniek van Dji en maar 249 gr.            Dat is heel belangrijk omdat per 1 Januari 2021 de nieuwe europese regels  gelden, en tot 250 gr. geen speciale opleideing nodig is in de A1 categorie en je alleen een 40 vragen online examen moet hebben .                                                        Wel moet je voor 2023 je Drone registreren en een plaatje plaatsen met je code !


Waarom is hij zo uniek omdat hij bijna alle functies heb van zijn grotere broer zo kan je hem goed volgen tot een afstand van 6 km , en de Mini 1 maar 500 m .        De camera is verbeterd en kan 4x zoemen dus je hoef niet te dicht bij de mensen te komen om te filmen .   Dat komt door de nieuwe OcuSync 2.0 dat een veel beter berijk heb dat het vorige wifi systeem .                                                                    Ook is het geluid 40 % minder , door stillere motoren en andere propellers.            De bediening is heel eenvoudig en door de updates kan iedereen er mee vliegen en door te oefenen komt het foto's meken en filmen van zelf goed .

Aldus dit is een Drone zo klein om mee te nemen in je jaszak !!!!!Dji Mavic Pro de krachtpatser uit onze stal

DJI Mavic Pro Drone in de C2 category  4K-camera


De DJI Mavic Pro is een ready-to-fly drone en is ontwikkeld voor de avonturiers. De drone heeft inklapbare armen en past daardoor ingeklapt in de palm van je hand. De drone neem je eenvoudig mee in je rugtas en is in enkele seconde volledig uitgeklapt en klaar om te vliegen. De drone is geschikt om zowel indoor als outdoor te vliegen. De quadcopter is namelijk voorzien van vision positioning system sensoren waardoor hij stabiel op een plek blijft hangen zonder hiervoor GPS signaal te gebruiken. De DJI Mavic Pro weegt 734 gram en heeft een doorsnede van 335 milimeter.

Het vliegen met de DJI Mavic Pro is zeer eenvoudig dankzij geavanceerde hulpsystemen. De drone beschikt namelijk over GPS en GLONASS, 5 camera's en 2 ultrasonische sensoren. Deze hulpsystemen samen zorgen ervoor dat de DJI Mavic Pro obstakels ontwijkt en autonome vluchten uitvoert. Met de functie ActiveTrack volgt de drone autonoom een geselecteerd object zoals een auto, persoon of boot. De DJI Mavic Pro drone stijgt en landt ook zeer eenvoudig met slechts een druk op de knop.


Voor het automatisch landen op het vertrekpunt heeft de DJI Mavic Pro een handig trucje. De drone filmt namelijk de grond wanneer hij opstijgt en bekijkt dit filmpje wanneer hij de landing inzet. Zo ziet hij precies of dit overeen komt en landt de drone exact op dezelfde veilige locatie.
Yuneec Typhoon H Pro Intel Realsense 4K

Yuneec Typhoon H Pro Intel Realsense met 360gr. Camera


Ja weer een Chinese Yuneec maar nu een speciale Hexacopter met een camera die hangt in een glimbol en draaid 360 graden rond terweil hij vliegt ,
daarom heeft hij ook een landingsgestel dat omhoog kan , dat moet wel anders zou je als de camera draaid de pootjes in je beeld komen .
En aan de voorkant de Intel Realsense dat zorgt dat opstakels kan ontwijken .
.Ik had de video die op de home pagina staat vooraf ingesteld hoe het trajeckt moest verlopen en geen rekening gehouden dat er ook grote bomen in de weg stonden , maar hij ging van zelf hoger en vloog er over heen echt zo mooi !!!


 

Ik ben nu nog verbaast over de prestaties van dit wonderbaarlijke apperaat dat mij nog niet in de steek heb gelaten !!!!!!
Yuneec Breeze 4K

Yuneec Breeze met een Premium 4K-UHD-camera


Ja dat is ook het enige dat waar is een super camera maar om te vliegen zet je maar schrap.

Ik heb deze in 2017 als eerste drone gekocht voor 299,00 euro en heb er veel mee gelachen maar vliegen is een ramp opzich , het duurde al 1 maand voor ik hem in de lucht had en toen reageerde hij nooit op mijn display , hij was niet te vertrouwen als je hem aanzetten dan ging hij 1 meter omhoog maar dan vloog hij maarzo volgas naar lings tegen de schuur aan wel 4 keer is dat gebeurd en dan maar plakken als ik weer thuis was wat een ramp is dat ding .


Natuurlijk ging het ook wel eens goed , dan maakte hij wel mooie belden in UHD (4K): 3840 x 2160/30 FPS en foto's alleen in jpeg 4K - 4160 x 3120 pixel (13 MP)en HD ready: 1280 x 720 / 60 FPS gestabiliseerd softwarematig de glimbol zit vast . Ook moet je veel lezen en leren vliegen maar toen ging voor mij wel een deur open en heb veel gezocht naar een betere vervanger .

Ik raad iedereen om nooit met deze Drone te beginnen slapelose nachten krijg je !S

Underconstruction.


L


L.

Underconstruction.

Underconstruction.

Underconstruction.


Underconstruction.

Underconstruction.

Underconstruction.


Underconstruction.

Underconstruction.

Underconstruction.


Underconstruction.

Underconstruction.

Underconstruction.


Underconstruction.

Underconstruction.

  Cosmetisch Instituut “The Solution”

Is een beautysalon van deze tijd, we volgen alle trends en bieden deze behandelingen meteen aan.

Archive Blogs

Kijk op de Blog Pagina

Archive Blogs

Klick op Archive

Copyright © 2019 hasta By Codelayers | All rights reserved.